zabiera ktos ze soba pocieche/pociechy na jutrezjszego spota??
Jakie kable do świec do benzyniaka
Zwiń
X
-
Jakie kable do świec do benzyniaka
Chciałem zapytać jakie kable polecacie do silnika AEH - różnica cen u mnie w mieście a allegro to około 80zł wiec chyba kupie przez neta tylko pytanie co brać...
NGK1
NGK2
BOSCH
BERU
A może coś innego jest godne polecenia...
PS. czy coś jeszcze warto wymienić razem z przewodami - dodam że świece wymieniane rok temu i wyglądają ok
PS2 okazało się że NGK będę miał w pobliżu mojego miasta - warto więc dopłacać do innych?
PS3 Dodam że auto pracuje ma też instalacje gazową
-
-
Jak gaz to tylko i wyłącznie beru. Nie polecam nic innego NGK często nie dają rady na gazie chociaż zależy jak trafisz, Bosch w ogóle nie polecam, beru na pewno cię nie zawiedziepolecam z allegro użytkownika danielloss z allegro.
VAG DIAGNOSTYKA TORUŃ OKOLICE!!!
ALARMY CENTRALNE ZAMKI MONTAŻ!!!
Komentarz
-
-
ja już drugie auto na gazie użytkuje na ngk dedykowanych czyli BKUR6ET-10 ale oczywiście tylko japońskie nie kupuj francuskich na każdej świecy jest napisane jakiej jest produkcji, poprzednio mialem golfa 4 1.6 AKL na tych świecach, a teraz octavie 2.0 AQY i też to samo włożyłem i żadnych problemów nie mam z nimi na gazie, ja tylko do wszystkich aut wkładam świece NGK a kable beru i zero problemów.VAG DIAGNOSTYKA TORUŃ OKOLICE!!!
ALARMY CENTRALNE ZAMKI MONTAŻ!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bodo87ja już drugie auto na gazie użytkuje na ngk dedykowanych czyli BKUR6ET-10
[ Dodano: Sro 14 Kwi, 10 09:10 ]
noswer, jeśli nic się nie dzieje - nie gubi zapłonów, odpala na dotyk to może też daj sobie spokój z wymianą. Wcale nie musi być później lepiej
Komentarz
-
Komentarz